Beauty

Cosmetics Review

Manapság szerintem elég nehéz hiteles infót, és review-kat gyűjteni beauty termékekről, hiszen hétről hétre tele van az Instagram újdonságokkal, és érdekes módon minden termék fantasztikus. Nagyon sok termék landol nálam is tesztelésre, de csak kevés olyan van, ami annyira bevált, hogy időről-időre újravásároljam őket. Ez a bejegyzés most pont arról a néhány termékről szól, ami állandó tagja a fürdőszobai szekrényemnek, és jó szívvel ajánlom Nektek is! Jöjjön hát egy szponzoráció mentes őszinte ajánlás:

 1. Alapozó
  Nehéz ügy, mert nem könnyű megtalálni a bőrszínhez és a bőrtípushoz legmegfelelőbb terméket. Mielőtt rám hallgatnátok, azért csekkoljátok, hogy hasonló-e az enyémhez a bőrőtök, mert ha igen, akkor valószínűbb, hogy jó lesz Nektek is, amit ajánlani fogok.
  Vegyes bőrtípusom van, hajlamos a fényesedésre bizonyos területeken, de képes kiszáradni is olykor…rémes 😀 Van néhány apróbb bőrhibám, ami miatt szeretem ha egy alapozó jól fed, de ne legyen maszk hatású, mert azt még jobban utálom, mint a bőrhibáimat.
  Ezek alapján nekem eddig a Lancome vált be a legjobban. Sok színárnyalata van, jó az állaga, és éppen annyira fed, amennyire kell. A régi Teint IDole-t most váltottam le a Teint Miracle-re, de megmondom őszintén, nem sok különbséget érzek, mindkettőt szeretem, mindkettőt ajánlom. A Teint Idole talán mattabb. 🙂
  Nagyon jó volt a Giorgio Armani alapozója is, de az sokkal lágyabb fedésű, a fáradtság jeleit nem igazán tünteti el. Inkább a zsenge 20 éves bőrre ajánlom, 30 felett kicsit több kraftra van már szükség 🙂
  Próbáltam Estée Laudert is, mert egy időben mindenki dícsérte a Double Weart, sőt van olyan barátnőm, aki évek óta azt használja, de nekem nagyon nem jött be. Túlságosan maszk hatású volt, sokkal könnyebb alapozókat szeretek  használni.

 

2. Szempillaspirál

Elég nagy mázlim van, mert alapból szép nagy szempilláim vannak, így szinte mindegyik spirállal klassz lesz a végeredmény, de a mostani kedvencem a Guerlain. A spirálnak nagyon speckó a feje, látjátok a képen is, hogy van rajta egy kis gömb, így a nehezen hozzáférhető szemzugban lévő pillákat is könnyű vele kihúzni. Nem csomósodik, nem túl erős, de éppen elég feltűnő eredményt hagy maga után.

 

3. Tonik

Kb 1,5-2 éve voltam a Kiehls üzletében, azzal a panasszal, hogy gyakran kifényesedik a bőrőm, és pattanásosodásra is hajlamos. A szépségtanácsadó csaj megkérdezte, hogy milyen termékeket használok reggelenként és esténként a bőrömre. A sok termék között, amit felsoroltam sehol sem szerepelt a tonik, pedig kellett volna. Akkor vettem meg az első ilyen üvegcsémet, és azóta reggel este arctisztítás után használom, közvetlenül a hidratálás előtt, és sokkal egészségesebb és mattabb a bőröm. Árban nem gyenge, de sokáig elég és tényleg látványos a hatása.
Amúgy, ha Kiehls üzletben jártok, bátran kérjetek segítséget a szépségtanácsadóktól, nagyon segítőkészek, tudnak adni kismintát, így ki tudjátok otthon próbálni a terméket, mielőtt megvennétek a nagy kiszerelést.

4. Hidratáló

Cliniqueből inkább a sminkeket ismertem eddig, sokáig használtam pl az Even better alapozót, az is egy jó kis termék.
Most viszont ez az új hidratálója tetszett meg nagyon. Könnyű állaga van, szereti nagyon a bőröm, hipp-hopp beszívódik és marad egy nagyon kellemes friss érzés utána.

5. Illat

Aktuális kedvencem az új Si! Karakteres, gyümölcsös, imádom! Kész. Nincs mit mondanom, ki kell próbálnotok!

Egyenlőre ennyi, de szerintem lesz majd később hasonló poszt, igyekszem a tesztelések legpozitívabb tapasztalatait mindig megosztani majd itt Veletek, hátha segit majd a választásban.

Panni voltam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *